Samåkning till bollsta

Härnöand umeå

Samåkning mellan Härnösand till Umeå. Läs mer
Datum: 2023-03-07. Egen bil.

Pendlare Härnösand-Sollefteå sökes

Samåkning mellan Shelstedts vägen Härnösand till Solllefteå. Läs mer
Datum: 2017-04-23, repeterande resa, varje veckodag. Jag har inte egen bil.

Annonsera i närheten av bollsta

Samåkning

Letar du efter passande samåkning i närheten av bollsta? Då har du hittat rätt. Vilkenväg.se har som målsättning att samla alla annonser för samåkning till och från bollsta. Oavsett om du saknar bil och söker någon att samåka med, eller har bil med en eller flera platser lediga kan du annonsera efter andra med liknande resmål och rutt som du. Självklart är det helt gratis. Lägg till din annons här.

Det är
Gratis

Bostad

Har du ett ledigt rum eller bostad som är lämplig för uthyrning i närheten av bollsta? Eller letar du efter en lägenhet, villa eller fritidshus att hyra i närheten av bollsta? Lägg till en egen annons här på Vilkenväg.se för att snabbt hitta matchande önskemål. Självklart är det helt gratis. Lägg till din annons här.

Det är
Gratis

Prylar & tjänster

Har du ett liggande prylar hemma som är lämpliga för uthyrning i närheten av bollsta? Eller letar du efter något särskilt i närheten av bollsta? Lägg till en egen annons här på Vilkenväg.se för att snabbt hitta matchande önskemål. Självklart är det helt gratis. Lägg till din annons här.

Det är
Gratis

Karta över bollsta

Samåkning till och från bollsta