Om Vilkenväg.se

Vägbeskrivningar

Vilkenväg.se visar vägbeskrivningar till alla destinationer i hela Sverige. Sök vägbeskrivning och hitta passande samåkning för att spara både plånbok och miljön. Du kan även hitta både bostäder och prylar för uthyrning i närheten av där du befinner dig. Kontakta oss gärna om du har frågor kring något eller söker samarbeten. Vi försöker alltid svara på eventuella frågor inom 24 timmar.

Samåkning

Utöver vägbeskrivningar är vår målsättning att bli hela Sveriges samlingsplats för samåkning. Oavsett om du har en ledig plats i din bil eller som du saknar bil kan du söka, annonsera och enkelt hitta andra som är intresserade av att åka samma väg som du. Effektivt, enkelt och miljövänligt!Vägbeskrivningar

Vårt motto är att det skall gå snabbt att finna rätt väg. Är du vilse eller bara vill veta hur lång tid din rutt tar. Sök på Vilkenväg.se

Vi bygger ut

Vilkenväg.se är under utveckling och vi adderar löpande nya funktioner. Har du någon idé eller önskemål om en funktion som skulle passa på Vilkenväg.se? Kontakta oss gärna och berätta!

Är tjänsten verkligen gratis

Vilkenväg.se kommer att alltid vara 100% gratis, både att söka vägbeskrivningar och samåkningsmöjligheter, men även att lägga upp samåkningsannonser, annonser för uthyrning av bostäder såsom villor, läenheter och fritidshus, samt uthyrning av prylar och tjänster i närheten.

Annonsera

Även om Vilkenväg.se är gratis för besökare är vi såklart alltid intresserade av betalande annonsörer och andra former av samarbeten. Kontakta oss så diskuterar vi vidare.

Annonsera i närheten av där du bor i Sverige

Samåkning

Letar du efter passande samåkning i närheten av där du bor i Sverige? Då har du hittat rätt. Vilkenväg.se har som målsättning att samla alla annonser för samåkning till och från där du bor i Sverige. Oavsett om du saknar bil och söker någon att samåka med, eller har bil med en eller flera platser lediga kan du annonsera efter andra med liknande resmål och rutt som du. Självklart är det helt gratis. Lägg till din annons här.

Det är
Gratis

Bostad

Har du ett ledigt rum eller bostad som är lämplig för uthyrning i närheten av där du bor i Sverige? Eller letar du efter en lägenhet, villa eller fritidshus att hyra i närheten av där du bor i Sverige? Lägg till en egen annons här på Vilkenväg.se för att snabbt hitta matchande önskemål. Självklart är det helt gratis. Lägg till din annons här.

Det är
Gratis

Prylar & tjänster

Har du ett liggande prylar hemma som är lämpliga för uthyrning i närheten av där du bor i Sverige? Eller letar du efter något särskilt i närheten av där du bor i Sverige? Lägg till en egen annons här på Vilkenväg.se för att snabbt hitta matchande önskemål. Självklart är det helt gratis. Lägg till din annons här.

Det är
Gratis